Családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása / CSP-HB-18

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a hazai bölcsődefejlesztési programról szóló 1164/2018. (III. 27.) Korm. határozat 5. pontjában foglaltak alapján nyílt pályázatot hirdet családi bölcsődei és munkahelyi bölcsődei férőhelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására. A pályázat támogatni kívánja területi korlát nélkül az újonnan létrejövő családi bölcsődék, valamint Pest megyében és a fővárosban a munkahelyi bölcsődék létrehozásához, illetve működéséhez szükséges feltételek kialakítását kisértékű tárgyi eszköz, illetve immateriális javak beszerzésével.

Pályázók köre 
A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 5. § sb)-se) pontja szerinti fenntartók (a továbbiakban: Pályázó), amelyek: a Lebonyolító internetes Pályázatkezelő Rendszerében (Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Pályázatkezelő Rendszere – EPER) regisztráltak. A regisztrációval e s a Regisztrációs nyilatkozat benyújtásával kapcsolatos információkat a Pályázati Útmutató 4. pontja tartalmazza.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. január 31. 23.59 óra 

A pályázati felhívás és útmutató elérhető az alábbi a http://www.emet.gov.hu/felhivasok/csaladi_bolcsodei_es_munkahelyi_bolcsodei_ferohelyek_kialakitasanak_es_fejlesztesenek_tamogatasa/oldalon

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink