Digitális Témahét

Cikkíró- és interaktív pályázatot hirdet a Vodafone Magyarország Alapítvány az április 8-12. között negyedik alkalommal megrendezett Digitális Témahét alkalmából. Az Alapítvány és az országos program célja közös: ösztönözni az okos eszközök kreatív és minél sokoldalúbb használatát az iskolai oktatásban, ezáltal fejlesztve a digitális kompetenciát alkotó készségeket, képességeket. A cikkíró pályázat témája a digitalizáció és a generációs különbségek a családokon belül. A szervezők minimum 2500 karakter terjedelmű, címmel és alcímmel ellátott írásokat várnak a megadott témában, öt-hat mondatos bemutatkozással.

A pályázaton általános iskolák 7-8. osztályos tanulói, illetve középiskolások vehetnek részt. A pályaművekkel kapcsolatos elvárás, hogy bemutassák a technológia hatását a mindennapi életre, különös tekintettel a családokon belül tapasztalható generációs különbségekre. A tíz legjobb pályamű írójával személyesen vagy Skype-on keresztül veszik fel a kapcsolatot, véleményezik az elkészült munkát és javaslatot tesznek a további kidolgozandó részletekkel kapcsolatban. 

Az átdolgozott munkák közül a legjobb három anyagot publikálják a Digitális Család online magazin felületén a pályázók pedig egy Vodafone Smart TAB N8 4 db tablettel gazdagodnak a Vodafone Magyarország Alapítvány jóvoltából.
Javaslatok, segítő kérdések a cikkhez:
– Mi az, amihez a szüleid nem értenek, vagy amihez te jobban értesz? Mit tanítanál meg a szüleidnek, nagyszüleidnek?
– Hogyan képzeled el a munkahelyet, ahol majd dolgozni fogsz? Milyen digitális eszközökkel fogsz dolgozni?
– A technológia hatására mennyiben lesz más az életed, mint a szüleidnek?
A pályaműveket a foundation.hu@vodafone.com címre kell beküldeni a pályázóknak május 3-ig.

https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-a-tarsadalomert#digitalis-iskola-program

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink