Extrém programelemek

Pályázzon Ön is a SuperGames csapat extrém rendezvény elemeire. Minden nyertes pályázó számára a benyújtott pályázatban megadott időpontra csapatunk kedvezményes áron biztosít extrém programelemeket. Pályázók köre: Önkormányzatok, művelődési házak és központok, társadalmi- és civil szervezetek, egyházak, kisebbségi önkormányzatok, oktatási intézmények, rendezvényeket szervező cégek, vállalkozók. Támogatási időszak: 2019. augusztus 1. és 2019. október 31. Programjaink: Mászófal: A Mászófal a leggyakrabban megrendelt programunk. Közkedvelt, korhatártól függetlenül kipróbálható, aktív program. A fal hat méter magas, és három oldal mászó felülettel rendelkezik.

Többnyire könnyű, közepes és egy nehezebb mászó utat építünk ki, viszont a nehézségi szinteket igény szerint változtatni is tudjuk.

Program időtartama: 6-8 óra

Megvalósításhoz szükséges: 20 m2 sík terület

Rekesz mászás:
A rekesztorony építés nem csak erőnlétet és ügyességet követel, de az egyensúly érzékünknek is toppon kell lennie. A feladat, hogy magunk alatt minél több rekeszt építsünk és a lehető legmagasabbra jussunk úgy, hogy ne boruljunk le. A mászófal három mászható oldalából vált ki egyet. A torony stabil építéséhez külön animátort biztosítunk, így a mászófal két oldala folyamatos másztatást biztosít továbbra is.
Program időtartama: A mászófallal megegyező

Trial bemutató:
A Triál a kerékpározás egyik kevésbé ismert, extrém szakága. Bemutatóink során a kerékpár felépítésétől kezdve, az alapvető trükkökön keresztül a bámulatos ugrásokig mutatjuk be a sportágat. Fellépéseink első fele mikrofonnal kísért eseménydús program, ahol a közönséget is bevonjuk a műsorba. A második része a látvány és az ismerkedés, közelebb jöhetnek az érdeklődők megtudni, hogy ránk miért hat másképp a gravitáció.
Program időtartama: 25-30 perc aktív műsor
Megvalósításhoz szükséges:
– 20 m2, alkalmazkodunk a helyszín nyújtott lehetőségekhez.
– Fűvel, betonnal, aszfalttal borított terület
– Kézi mikrofon

Triál Suli program:
A Triál bemutatót követően az első reakció, hogy ki lehet e próbálni a kerékpárokat? Ezentúl “IGEN” van rá lehetőség! A Triál Suli lehetővé teszi, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt kipróbálhassák egy a saját méretüknek megfelelő bringát, majd a Suli pályán fel is mérjük tudásukat. Eleinte bóják között kell haladniuk a jelentkezőknek, majd, ha már stabilan bringáznak, van lehetőségük kipróbálni a Triál Suli rámpákat, akadályokat.
Program időtartama: 4 óra folyamatos lehetőség, kettő animátor jelenlétében
Megvalósításhoz szükséges: 30 m2, sík terület

Slackline:
A slackline egy látványos és szórakoztató, mégis komoly koncentrációt igénylő sport. Célja, hogy a két ponthoz kifeszített kötélhevederen, átsétáljunk. A program megrendeléséhez nem szükséges két fix pontot biztosítaniuk. Egy általunk biztosított szerkezet segítségével 3 méter hosszú pályán egyensúlyozhatnak át a kicsik és nagyok.
Program időtartama: 6-8 óra
Megvalósításhoz szükséges: 3 m2, sík terület

Trambulin:
A trambulin egy közkedvelt gyerek program.
Nincs is jobb lehetőség egy gyereknek, mint hogy ugráljon egy kicsit.
Trambulinunk lehetővé teszi egyszerre 3 gyermek lefoglalását.
Program időtartama: 6-8 óra
Megvalósításhoz szükséges: 10 m2 sík terület

Csomagjaink
Prémium csomag:
– Mászófal
– Rekeszmászás
– Trial bemutató
– Trial Suli
– Trambulin
– Slackline
A nagy csomagunkra 20% kedvezményben részesülnek a nyertes pályázók, így 560 000 Ft helyett 450 000 Ft-ért vehető igénybe szolgáltatásaink.
Területigény:

Extra csomag:
– Mászófal
– Rekeszmászás
– Trial bemutató
– Trial suli
A közepes csomagunkra 20% kedvezményben részesülnek a nyertes pályázók, így 480 000 Ft helyett 380 000 Ft-ért vehető igénybe szolgáltatásaink.
Területigény: Alap csomag:
– Trial bemutató
– Trial suli
– Trambulin
– Slackline
A kis csomagunkra 30% kedvezményben részesülnek a nyertes pályázók, így 290 000 Ft helyett 200 000 Ft-ért vehető igénybe szolgáltatásaink.
Területigény:

Az üzemanyag kalkulálása a következőképpen módosul:
Hajdúszoboszló-Rendezvény helyszíne Hajdúszoboszló: 0-150 km = 120 Ft/km Hajdúszoboszló-Rendezvény helyszíne Hajdúszoboszló: 151-300 km = 90 Ft/km Hajdúszoboszló-Rendezvény helyszíne Hajdúszoboszló: 301-500 km = 80 Ft/km Hajdúszoboszló-Rendezvény helyszíne-Hajdúszoboszló: 501-1200 km = 70 Ft/km
A kilométerek számítása nem feltétlen a legközelebbi útvonal figyelembevételével aktuálisak. Olyan esetben, hogy az adott települést autópályán lehet egyszerűbben megközelíteni, a kilóméter díjak nem módosulnak.

Pályázat beadási módja:
Pályázni a http://www.supergames.hu/pf.html oldalon elérhető pályázati adatlap kitöltésével lehet. Kérjük, hogy a pályázati adatlapot Word formátumban kinyomtatva és aláírva, scannelve PDF formátumban is küldjék el az info@supergames.hu címre.

Pályázat elbírálása:
A pályázat elbírálása a leadási határidőtől számított egy héten belül történik meg.
Amennyiben a pályázni kívánt rendezvény megvalósulásának időpontja a pályázat elbírálása idejére esik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatban.

Szerződéskötés:
A nyertes pályázók a szerződést e-mailben kapják meg, amit ki kell nyomtatni és visszaküldeni a szerződésben megadott címre.
A pályázat beküldési határideje: 2019 július 31.
Az Ön pályázatát is várjuk!

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel forduljon
Vígh Tamás +36 20/960-9150

A programokkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon
Szabó Péter +36 70/335-4187

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink