Felhívás esettanulmányokra

Az RFSC (Referenciakeret a Fenntartható Városokért) felhívása esettanulmányokra. Használja Ön az RFSC eszközt a helyi projektje vagy stratégiája értékeléséhez, a fenntartható fejlődési célok (úgynevezett SDG-k) megállapításához, a közösséget bevonó tevékenységek megkönnyítéséhez, a fenntartható városfejlesztés oktatásához vagy máshoz? Hallani szeretnénk Önről! A több mint 60 különböző ország több mint 1000 regisztrált felhasználójával a Referenciakeret a Fenntartható Városokért (Reference Framework for Sustainable Cities – RFSC) segít önkormányzatoknak, városi projektek résztvevőinek, egyetemeknek és más érdekelteknek az integrált stratégiák tervezésében, végrehajtásában és nyomon követésében a fenntartható városfejlesztés területén.

Mindez úgy zajlik, hogy a Lipcsei Chartából, valamint a közelmúltbeli 2030-as Agendából és a Fenntartható Fejlődési Célokból (SDG) eredő Fenntartható Városok Európai Vízióját is népszerűsítik.

Olyan esettanulmány-gyűjteményt szeretnénk közzétenni, amely bemutatja, hogy a helyi hatóságok és más érdekeltek hogyan valósítják meg az integrált fenntartható területi fejlesztési projekteket és stratégiákat az RFSC eszköz segítségével. Ezen esettanulmány-gyűjtemény célja, hogy betekintést nyújtson és megossza tapasztalatait a széles körű közönséggel a fenntartható városfejlesztés területén, európai és nemzetközi szinten egyaránt.

Miért érdemes jelentkezni?
A kiválasztott esettanulmányok az RFSC által támogatott és terjesztett, 2019 márciusában induló kiadványban kerülnek bemutatásra. Önnek lehetősége van továbbá az alábbiakra:
– Bemutatni az esettanulmányt az RFSC rendezvényein
– Interjút adni az esettanulmány részletesebb ismertetése céljából
– Az esettanulmányt népszerűsíteni az RFSC és a partnerek kommunikációs csatornáin

Jelentkezzen 2019. január 31-ig!

Szeretnék jelentkezni, de még nem használom teljes mértékben az RFSC eszközt…
Csatlakozzon hozzánk november 27-én, 11:00 és 11:45 (CET) között egy online webes szemináriumra, hogy bővítse ismereteit az eszköz használatával kapcsolatban és választ kapjon minden kérdésre.

Ha kérdése van, vagy további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
http://rfsc.eu/collection-case-studies/ (link is external)
http://urbact.eu/az-rfsc-referenciakeret-fenntarthat%C3%B3-v%C3%A1rosok%C3%A9rt-felh%C3%ADv%C3%A1sa-esettanulm%C3%A1nyokra

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink