Filmes alkotótábor 14-18 éves fiataloknak

Ha érdekel a filmezés, vannak már alkotásaid, szeretnél fejlődni, alkotásaidat megmérettetni a veled egyidősökkel, akkor jelentkezz a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál által meghirdetett táborba! A tábor időpontja: 2018. október 28-30. Helyszíne: Gödöllő. Jelentkezni egy általad készített min. 2, max. 5 perces rövidfilmmel lehet. A téma és a stílus szabadon választott. Ha készítettél már olyan filmet, ami a természet és az ember kapcsolatáról szól, annak különösen örülnénk. 

Célunk, hogy elősegítsük a szakmai fejlődését – szakemberek bevonásával – a pályaművek alapján kiválasztott fiataloknak. 
A tábor alatt mindenki készít egy rövidfilmet, amit közösen elemzünk és értékelünk ki! 
A tábor idei témája a víz! Stílus, technika, módszer, témafeldolgozás nincs korlátozva. – Ha valaki előre dolgozik az nem baj, Technikai és szakmai feladat lesz elég. Szakemberek segítenek a filmek dramaturgiai fejlesztésében, elkészítésében, véglegesítésében. A Tábor egy tóparton lesz Gödöllő közelében (patak is van) 
A legjobb filmeket a Fesztivál nevezi hazai és nemzetközi diákszemlékre, valamint a tábor végén szakmai díjakt okleveleket kapnak a fiatal alkotók!

Díjak: A tábor ingyenes, szállást és étkezést biztosítunk (tervezett létszám 20)
Jelentkezés: a szükséges adatokat és a rövidfilmeket ezen az űrlapon lehet benyújtani 2019. szeptember 3-ig:https://forms.gle/FYgTezXmmBW9g4NNA

További részletekért a csilla.ficsor@godollofilmfest.com címen forduljatok hozzánk.
A meghívottakat szeptember 15-ig kiértesítjük.

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink