Globono projektpályázat civil szervezeteknek

A pályázat célja: A Globono pályázatot hirdet civil szervezetek számára. A sikeres két pályázó számára a Globono tanácsadói pro bono projekt keretein belül nyújtanak szakmai segítséget. A projektcsapat négy, szakmailag kiemelkedő diákból, valamint egy üzleti tanácsadóként dolgozó mentorból áll. Eddigi sikeres projektjeink mintájára 2019 tavaszán két civil szervezettel tervezünk együtt dolgozni. A pályázaton minden olyan fővárosi civil szervezet részvételét várjuk, akiknek valamilyen szervezeti és üzleti problémában külső segítségre van szüksége. Nincs lehetőségünk olyan projekt indítására, ahol forrásteremtés a cél.


A projektről
A 6 hetes tanácsadói projekt során a hallgatók a civil szervezet működési vagy üzleti problémájának megoldásán dolgoznak. A hallgatói csapat a problémát fókuszba helyezve előbb felméri a szervezet helyzetét, működési jellemzőit; majd a kapott információk alapján, a szakmai ismereteiket és a mentor útmutatását felhasználva megoldási javaslatot dolgoznak ki arra vonatkozóan, hogy a szervezet által megjelölt kihívást hogyan lehetne kezelni, ezzel hatékonyabbá téve a szervezet működését. A tanácsadói projekt megvalósítása magyar nyelven történik.
A pályázat folytatásaként lehetőség van részt venni egy nyári tanácsadói projektben is, melynek során egy nemzetközi hallgatói csoport dolgozik a civil szervezet működésének további fejlesztésén.

A pályázó szervezetek irányába támasztott minimum elvárások:
– A jelentkezési adatlap kitöltése és 2019. február 3. előtti elküldése
– A tanácsadói projekt ideje alatt (6 hét) együttműködés a Globono tanácsadóival, kérdés esetén rendelkezésükre állás
– A megoldandó probléma definiálása, a projekt kereteinek közös kialakítása
– A projekt lezárulta után visszajelzés a tanácsadók munkájáról és a Globonoval való együttműködés tapasztalatairól, referencia nyújtása a szervezetnek.
– Részvétel a projektindító és -záró alkalmon.
– Angol tudással rendelkező kapcsolattartó előnyt jelent

A pályázatok elbírálása
A beérkezett pályázatokat a Globono szervezetének vezetői bírálják el, ezek közül hatot kiválaszt, akikkel személyes találkozó keretein belül tisztázzák a projektek tartalmát és céljait február 5-16. között. A találkozók után a ténylegesen megvalósuló két projektet ezen szervezetek közül választjuk ki, erről legkésőbb február 16-ig értesítik a sikeresen pályázó szervezeteket.
Az online pályázati űrlapot 2019. február 3-ig kell kitölteni. A felmerülő kérdéseket a krisztian.kormendi@globono.org címre várjuk.
https://globono.org/hu/civil-szervezeteknek/

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink