“Hello Holnap! Mobilapplikáció” pályázat

A Magyar Telekom Nyrt pályázatot ír ki a hello holnap! mobilapplikációban való támogatandó partneri részvételre.  A hh! appban a felhasználók különböző feladatokat hajthatnak végre és különböző akciókban vehetnek részt, amelyekért hello holnap! pontokat gyűjthetnek. A gyűjtött pontokat a Magyar Telekom valódi forintokká váltja át és ezeket a felhasználók a hh! appon keresztül eladományozhatják a hh! appban szereplő támogatandó partner szervezeteknek.

A pályázati felhívás célja:
A Magyar Telekom fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson civil és nonprofit szervezeteknek, ehhez a pályázaton keresztül három szervezetnek nyújt lehetőséget a hh! appon keresztüli adománygyűjtéshez. A Magyar Telekom elsősorban a fogyatékossággal élőkkel, fenntartható étkezéssel és környezetvédelemmel foglalkozó szervezetek pályázatát várja.

Kik pályázhatnak:
A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek (az egyházi intézmények és politikai pártok nem pályázhatnak). Jelentkezhetnek továbbá magántulajdonban lévő nonprofit KKV-k is. Feltétel, hogy a pályázó szervezetek bejegyzett székhelye Magyarországon legyen.

A pályázat benyújtásának menete:
A pályázatot 2016. december 11-ig (24.00) lehet benyújtani. A pályázatot kérjük, küldjék a fenntarthatosag@telekom.hu címre, amely tartalmazza
– a pályázó adatait,
– a kapcsolattartó személyét és elérhetőségeit,
– rövid indoklását annak, hogy miért lenne a szervezet a legalkalmasabb (max 5 sor).
Kérjük, fogalmazzanak tömören és egyértelműen. Kerüljék az általános megfogalmazásokat, legyenek lényegre törőek, segítsék mondanivalójuk megértését.

A Magyar Telekom a támogatottak részére az alábbiakat kínálja fel:
– a hh! appban 2017.12. 31-ig szerepelteti a támogatandók között,
– kommunikációs támogatást nyújt a szervezetnek a hh! appban való adománygyűjtés elősegítésére, (kommunikációs tartalmak, akciók események megjelenítése)
– szerepelteti a hh! app kommunikációjában.

Az értékelés folyamata:
A pályázatok előszűrésen mennek át, amit a Magyar Telekom munkatársai végeznek el. A short list alapján a támogatandókról a Magyar Telekom Csoport Fenntarthatósági Koordinációs Tanácsa dönt, a döntésről csak a nyerteseket értesíti. A Magyar Telekom fenntartja a jogot, hogy nem hirdet nyertest.

A szerződéskötés menete:
A támogatási szerződések megkötésére a nyertesek nyilvános bejelentését követően kerül sor.

A kifizetések ütemezése:
Az adományok kifizetésére az adományozási időszak végét (2017.12.31) követő 90 napon belül kerül sor.
https://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/hello_holnap_mobilapplikacio

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
adatlap

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink