Hipp-hopp hurrá / IZGOMOZGO-2019-II

Házhoz jön a játszóház! Az Izgő-Mozgó Kölyökklub Egyesület pályázatot hirdet. Ugye te is tudod, hogy a gyermeki lét alapeleme a játék és a mozgás? Idén az Izgő-Mozgó játszóházzal gyermeknapot varázsolunk az év bármely napján. 
Nyertes pályázattal kedvezményt biztosítunk iskolák, óvodák és civil szervezetek részére, hogy elérhetővé tegyük minél több gyermek számára a játéktárunkat és sporteszközeinket. Így használhatják a változatos népi játékokat, különféle egyensúlyfejlesztő eszközöket, és próbára tehetik ügyességüket, bátorságukat. 

Egyesületünk célja, hogy aktív, fejlesztő és hagyományőrző játékokkal, kézműves foglalkozásokkal eredményesen és biztonságosan elégítsük ki a gyermekek szűnni nem akaró mozgás igényét. Több mint tíz év tapasztalatával meggyőződésünk, hogy a mozgáson alapuló önfeledt, közösségi játék, életre szóló élményt nyújt számukra.

A pályázat tárgya: 
A pályázók választhatnak, hogy mely napon és melyik játszóházi csomagot szeretnék igénybe venni. Figyelem! Eső és nagyobb széllökésektől mentes napokon vagy fedett térben tudjuk biztosítani a programot.

A. Óvodás csomag: 
– Ugrálóvár, csúszda, arcfestés /Értéke (100%): 60 000 Ft/4 óra 
Pályázók köre: Óvodák

B. Iskolás csomag: 
– Óriáscsúszda, trambulin, népi játékok, kézműves foglalkozás /Értéke (100%): 6 óra/100 000 Ft
Pályázók köre: Általános iskolák, nyári táborok…

C. Rendezvény csomag: 
– Ugrálóvár, óriáscsúszda, trambulin, népi játékok, arcfestés/csillámtetoválás, kézműves foglalkozás (bőr karkötők), jelvény/hűtőmágnes, sárkánykészítés Értéke (100%): 8 óra/300 000 Ft 
Pályázók köre: 
– Civil szervezetek, önkormányzatok, művelődési házak, cégek, falunapok, városnapok, fesztiválok szervezői.

Támogatási időszak: 2019. április 01-2019. október 30.
Önrész: min. 30%-tól -100%-ig + a szállítás üzemanyag költsége cca. 90 Ft/km (székhely:Kiskunfélegyháza)

A programok lebonyolítása:
Helyszínre érkezés a rendezvény megkezdése előtt 1 órával. Kérjük a szervezőket, hogy nagy autóval jól megközelíthető helyet, valamint 230 V-os áramvételi lehetőséget biztosítsanak a 4 db 750-2000 kW-os teljesítményű légbefúvóknak.
A kipakolás és a beüzemelés kb. 50-60 percet vesz igénybe, de ehhez kérjük a szervezők segítségét, 2-3 fő markos legény erejéig. 
A biztonságos játékhasználat érdekében a szabályokat minden esetben ismertetjük és betartatjuk. Számítunk a felnőtt kísérők, és a rendezvény önkénteseinek aktív révételére. Nyertes pályázat esetén a gyermekek a játékokat integráltan, térítési díj nélkül vehetik igénybe. Ez a feltétel nem zárja ki, hogy a szervezők a helyszínre érkezőktől, belépődíjat kérjenek.
Képek a http://www.facebook.com/pg/kolyokpartiszerviz/photos/ netes felületen elérhetőek.
A boldog gyermekzsivaj hangereje egyben a rendezvény sikerének fokmérője. Minden esetben sötétedés előtt egy órával, vagy ha rosszra fordul az idő, megkezdjük a játékok összepakolását.

Pályázatra jelentkezésfolyamatosan történik, feltétele az adatlap kitöltése és a regisztrációs díj befizetése az Izgő-Mozgó Kölyökklub Egyesület bankszámlájára 
(Fókusz Takarékszövetkezet 51700090-11066712-00000000) 
A megjegyzésbe kérjük beírni a pályázat számát és a befizető szervezet vagy személy nevét. Az adatlap megtalálható az egyesület honlapján http://www.izgomozgo.ucoz.com Kérjük kinyomtatni, majd aláírva, lepecsételve, a befizetést igazoló bankkivonattal együtt, JPEG formátumban, elküldeni az izgomozgo2013@gmail.com e-mailcímre.

Regisztrációs díj: 1000 Ft (számla ellenében)
Pályázat elbírálása: 10 napon belül. 
Értesítés: e-mailben. Előnyt élveznek a nagyobb önerővel rendelkező pályázatok és a hétköznapokra tervezett programok.

Pályázatkezelő: Izgő-Mozgó Kölyökklub Egyesület 
Székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, József Attila u. 13.
Adószám: 18365940-1-03

Érdeklődni lehet: Fekete Mária izgomozgo2013@gmail.com e-mailben.

http://www.izgomozgo.ucoz.com 

Hipphopp19adatlap.docHipphopp19.docx

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink