Ifjúsági közösség- és kompetenciafejlesztő táborban való térítésmentes részvételre

Pályázati felhívás általános iskolák részére – Ifjúsági közösség-és kompetenciafejlesztő táborban való térítésmentes részvételre. Az Art Misszió Nemzetközi Művészeti és Hagyományőrző Alapítvány pályázatot hirdet általános iskolák 3-5. osztályos tanulói részére ifjúsági közösség-és kompetenciafejlesztő táborban való térítésmentes részvételre. A tábor célja: alapítványunk célja, hogy a táborban részt vevő osztály tagjai közelebb kerüljenek egymáshoz, megtanuljanak közösségként együttműködni, közösségként feladatokat megoldani, a csoportot az egyéni érdekeik elé helyezni. Célunk továbbá a kiemelten tehetséges diákok kompetenciafejlesztése, legyen szó bármely képzőművészeti ágról.

Amit biztosítunk: szállás és étkezés 30 fő részére (mely tartalmazza a kísérők ellátását is), szabadtéri programok és játékok, bel- és kültéri wifi.
Az oda-vissza utat a nyertes osztály maga oldja meg.

A tábor tervezett időpontja: 2019. 04. 26-28
Érkezés: 2019. április 26, 14: 00
Távozás: 2019. április 28, 18: 00

A tábor helyszíne: 3910 Tokaj, Hegyalja út 2, Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ, Világörökségi Helyszín

Jelentkezés feltételei:
– jelentkezési lap hiánytalan kitöltése
– bemutató az osztályról, mint közösségről, valamint azokról a fejlesztő programokról, melyeket megvalósítanának a táborban, pontos ütemezéssel együtt
– nevezési díj befizetése, valamint ennek igazolása
– előnyt jelent a hátrányos helyzetű térségekből való jelentkezés

Jelentkezés határideje: 2019. 03. 22

Jelentkezés módja: jelentkezési lap és pályamunkák elküldése az alábbi e-mail címre: artmission@upcmail.hu
A jelentkezési lap igényelhető az artmission@artmissionsite.com e-mailcímen, illetve letölthető honlapunkról: http://www.artmission.hu

Nevezési díj: 500 Ft, melyet az alábbi számlaszámra kérünk utalni:
Art Misszió Alapítvány
Kelet Takarékszövetkezet
68500146-11048479-00000000

A tábor szervezői a beküldött pályamunkák alapján választják ki azt az iskolai osztályt, aki értesítést kap a táborba való meghívásról. Elbírálás a legérdekesebb, legrészletesebb programok alapján.

A pályázat lezárását követően a nevezők előzetes engedélye alapján honlapunkon közzé tesszük a beküldött pályamunkákat, mely hozzájárul ahhoz, hogy az összeállított programokat szélesebb körben terjeszteni tudjuk, s ezáltal elősegítsük a hatékonyabb közösségfejlesztést.

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink