Kedvezményes adatvédelmi képzés közhasznúaknak!

A Nemzeti Adatvédelmi Szövetség és a BME MTI adatvédelmi képzése 2 x 100 óra, melyet civil szervezetek vezetőinek, munkatársainak ajánlunk. A képzés intenzív, erős, kétszintű. Az adatvédelem ma a legnagyobb támadási felülete a szervezeteknek, ha nem vesszük komolyan, a szervezet megléte kerülhet veszélybe, olyan nagy összegű büntetések lehetségesek elhanyagolt, vagy hibás adatkezelésnél. Közhasznú szervezetek részére 10% kedvezményt biztosít az Adatvédelmi Szövetség. A képzés október 16-án kezdődik A BME “E” épületében. A képzés díja 195 000 Ft/képzés + 35 000 Ft vizsgadíj. Közhasznú szervezeteknek 10% kedvezmény a tanfolyam és a vizsga díjából. Természetesen a nem közhasznú szervezetek is jelentkezhetnek.


MINDEN MŰKÖDŐ KÖZHASZNÚ szervezet pályázata pozitív elbírálást kap.
Pályázati feltételek: jelentkezési lap és a bejegyzett szervezet adatlapjának másolata a https://birosag.hu/civil-szervezetek-nevjegyzeke oldalról letöltve.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, cégszerűen aláírva scannelve és a bírósági névjegyzékből letöltött adatlap elküldésével lehet az info@nadat.hu címre küldve.

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink