BEMUTATKOZÁS

 

 

Társaságunk 2008-ban alakult, egyik fő tevékenységi körünk a pályázati források felkutatása és pályázatírás, valamint közbeszerzési eljárások lebonyolítása. A Túró Team Kft. Pályázatkészítő Irodáját azzal a céllal hoztuk létre, hogy hazai és európai uniós pályázati forrásokból segítsük a magyar vállalkozások, civil szervezeteket, intézményeket, önkormányzatokat, magán személyeket. Több mint 10 éves stratégiai-, üzleti- és projekttervezésben szerzett tapasztalat áll a hátunk mögött, így elengedhetetlennek tartjuk a precíz pénzügyi tervezést, a kivitelezés ellenőrzését és a projekthez kapcsolódó pénzügyi forrás előteremtését.

Cégünk másik tevékenységi köre 10 éve az építőipar, ennek köszönhetően az építéssel járó pályázatokat komplex „termékcsomagként” kínáljuk partnereinknek: segítünk a projekt kidolgozásában, adott beruházási célhoz pályázatokat keresünk, vállaljuk a pályázat megírását, a műszaki tervezést, a közbeszerzési eljárás lebonyolítását, majd a műszaki ellenőrzést a lebonyolítás során.

A pályázatok megírását kedvező áron, gyorsan és sikeresen végezzük. Ügyfeleinket a projektötlet felmerülésétől, végigvezetjük a pályázat elnyerése folyamatán és igény szerint a projektmenedzsmenti teendőket is ellátjuk a fenntartási időszak végéig. Ügyfeleink részére ingyenes pályázati előminősítéssel állunk rendelkezésére előre egyeztetett helyszínen, telefonon és e-mailben.

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink