Szerethető Munkahelyek Díj 2019

Egy kiváló lehetőség a kisebb és nagyobb vállalatoknak, hogy megmutassák, miért jó náluk dolgozni és miért szerethetőek, mint munkahely. Idén harmadszor nevezhetnek a cégek az egyre népszerűbb versenyen a díjra. Célunk az ingyenes platformon bemutatni a legszerethetőbb cégeket, hogy hírük könnyebben eljusson a jobb munkahelyről álmodókhoz. Mi gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezéseteket, mivel a díjra nevezők részt vesznek országos médiakampányunkban.

A közönségszavazást követően kihirdetjük a TOP 100 KKV-t és 25 nagyvállalatot, akik egy éven át használhatják és büszkén kommunikálhatják, hogy Szerethető Munkahelyek 2019-ben. A Dreamjo.bsnál hiszünk abban, hogy minden munkahely, álommunkahely lehet valaki számára. 

Missziónk
Tudjuk, milyen nehéz szerethető munkahelyet találni. Sokan fel is adják, panaszkodnak, vagy ragaszkodnak régi állásukhoz – nem tudják, hogy igenis vannak olyan állások, amilyenről álmodnak. 
Nekik szeretnénk bemutatni a legegyedibb, legszerethetőbb cégeket, ahol öröm dolgozni.

A munkáltatói márka előnyei
A jelenleg is dolgozók 84 százaléka váltana egy olyan céghez, ami erős munkáltatói márkával rendelkezik – mert tudják, hogy ott olyan helyen dolgozhatnak, ahol valóban figyelnek a munkavállalókra, és jól éreznék magukat.
A Szerethető Munkahelyek Díj most lehetőséget teremt arra, hogy a dolgozók, a munkavállalók mondják el véleményüket. A cégprofilokon keresztül betekintést nyerhetnek abba, milyen lehet ott dolgozni, kik a csapattagok, milyen az iroda, család- vagy kutyabarát munkahely e.

Miért éri meg?
– A nevezés ingyenes, egyszerű, és szerintünk jó szórakozás (de mi elfogultak vagyunk).
– Része leszel nagyszabású médiakampányunknak: gondoskodunk arról, hogy a lehető legtöbb ember lássa a nevezésed.
– A közönségzsűri értékeli munkáltatói márkádat, amiből sokat tanulhatsz,
– A szakmai zsűri különdíját is elnyerheted.
– Térképre kerülsz, országszerte megismerhetik a céged.

Feltételek
– A nevezés díjmentes, nincs rejtett költség.
– Nevezni DreamJo.bs cégprofillal lehetséges
– Minden olyan KKV és nagyvállalat egyenlő eséllyel indulhat a versenyen, aki nevez és kitölti a cégprofilját a nevezési időszak alatt.
– Légy nyitott rá, hogy minél többen megismerjenek, mint az ország legjobb munkahelyeinek egyike!

Mitől leszek szerethető?
Kutatások bizonyítják, hogy az anyagi biztonság megteremtésén kívül számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy a munkatársak szívesen járjanak be dolgozni. Milyen a munkakörnyezet? Milyen a csapat? Mik a fejlődési lehetőségek? Milyen a munka és magánélet viszonya? Ezek mind-mind jelentősen befolyásolják, hogy mennyire szerethető egy munkahely.

Nevezés
A nevezési időszak: 2019. május 1. és 2019. szeptember 30. között tart. A Szerethető Munkahelyek Díj versenyen már kész DreamJo.bs cégprofillal is lehet nevezni, ahol a munkáltatói márka profil kitöltését követően a publikált céges profilokból – a közönség szavazata alapján – kerülnek kiválasztásra az idei év díjazottjai. A szintén májustól induló HÓNAP MUNKAHELYE kampányban is részt vehetnek azok a cégek, akik már publikálták, vagy a nevezési időszak alatt publikálják a cégprofilt. 

A szavazásról
Szavazási időszak: 2019. október 1-től október 31-ig tart.
FONTOS! Minden cég azonos eséllyel indul, mivel:
– A szavazás országos, így – a verseny révén – minél többen ismerhetik meg a céged.
– A szavazás során algoritmus osztja el a nevezett cégeket a szavazók között, így minden cég egyenlő arányban kerül a szavazók elé, elbírálásra.
– A díjazottakról a közönség dönt, szubjektív véleménye alapján, hogy mennyire gondolja szerethetőnek a munkahelyedet.
– Továbbá minden cég a saját kategóriájában kerül zsűrizésre (KKV és nagyvállalat), így valóban egyenlő eséllyel indul a pár fős startup és a többezres multi is.
– A TOP cégek közül a szakmai zsűri osztja ki az idei HR és Employer Branding különdíjakat mikro-, kis-, közép-, és nagyvállalat kategóriákban, melyet a Szerethető Munkahelyek Díj gála rendezvényén hirdetünk ki.
– A szavazás és a nyeremények részletei 2019. szeptember 2-án kerülnek ki a oldalra.
– Továbbá a szakmai különdíjasokat a Szerethető Munkahelyek Díj gála rendezvényén hirdetjük ki.

https://szerethetomunkahelyek.hu/hu/dijrol

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink