Tanulj a túlélőktől!

A program célja : Akinek volt valaha bukott vállalkozása, az pontosan tudja, hogy milyen nehéz felállni a helyzetből. Milyen nehéz feldolgozni a kudarcot, a rossz partnert vagy a bukás okait. Mi-lyen nehéz újrakezdeni, és belevágni egy másik üzletbe. Pedig az újrakezdő vállalkozók túlélési esélyei messze meghaladják azokét, akik a nulláról kezdik. Mert már egy köteg, pénzben talán fel sem becsülhető tapasztalatuk van. Gyakorlati tudásuk arról, hogyan kell vállalatot csinálni.  Nemzetközi programunk, a Danube Chance 2.0 ezért jött létre. Célja a második esély lehetőségét erősíteni, min-den készség és tudásbeli eszközzel támogatni a bátor és elkötelezett újrakezdő vállalkozókat.  3 éven belüli újrakezdő vállalkozó vagy? Emellett szeretnéd, ha valaki mellet-ted állna vállalkozásod fejlesztésében, ötletben, tanácsban, külső szemként közel 8 hónapig? Szeretnél profi, egy nemzetközi csapat által kifejlesztett üzletépítési tudásra szert tenni? Szeretnél tagja lenni egy vállalkozói közös-ségnek, ami kapcsolatokkal, gondolatokkal, jó gyakorlatokkal lát el? 

Friss újrakezdőket keresünk! 
Akkor itt a helyed nálunk! 
Pilotprogramunkba még 15 helyet tudunk biztosítani újrakezdő, mentorálásra, kép-zésre és vállalkozói közösségépítésre szomjazó bátor és elhivatott vállalkozónak! 

A mentorok 
Olyan mentort biztosítunk számodra, aki: 
– rendelkezik legalább 3 éves vállalkozói és üzletfejlesztési tapasztalattal 
– élt már meg üzleti nehézségeket, melyekből tanult és ezt a tudását szívesen tovább is adná 
– van kedve és ideje egy 30 órás mentori folyamatot végig vinni egy újrakezdő magyar kisvállalkozással 

Szervezetünk az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. mintegy 28 éve foglalkozik kis- és közepes vállalkozások fejlesztésével. Az országos IPAR 4.0, a magyar multi vagy a társadalmi vállalkozások fejlesztését célzó programok éppúgy hozzánk tartoznak, mint a munkaerő-felhasználást és szervezeti működést javító, rugalmas foglalkoztatási projektek. Emellett számos nemzetközi, főleg Interreges, szintén a kkv-világ támogatását ösztönző programban vagyunk partnerek, illetve vezetők. (http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/danubechance2-0). 

Jelentkezés és információ 
Jelentkezési határidő: 2019. július 15. éjfél!
A program szervezői 
Jelentkezni egy adatlap kitöltésével ezen a linken tudsz. Kitöltési idő kb. 10 perc! 
https://urlap.ifka.hu:443/player/questionnaire_play/ce14ca66-907d-4cf7-bafa-6ed0a8a6f010 
Csepely Fanni, operatív szervező, kapcsolattartó (+36 70 527 2216 / csepely@ifka.hu) 
Horváth-Karip Krisztina, szakmai vezető (+36 70 907 17 46 / karip@ifka.hu) 

További információ kollégáinknál: 
Csepely Fanni, operatív szervező, kapcsolattartó (+36 70 527 2216 / csepely@ifka.hu) 
Horváth-Karip Krisztina, szakmai vezető (+36 70 907 17 46 / karip@ifka.hu)

Programkeretek, ütemezés
A projekt keretein belül 8 hónap áll rendelkezésükre a mentoroknak és mentoráltaknak, hogy együttműködést építsenek ki és tapasztalatokat osszanak meg egymással. 
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. 1062 Budapest, Andrássy út 100. Tel.: +36 1 312 2213 – E-mail: info@ifka.hu 
https://ifka.hu/hu/article/international_relations/projects/danubechance2.0

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink