Újra és újra

Újra és újra címmel országos verspályázatot hirdet 14 és 30 év közötti fiatalok számára a magyar költészet napja alkalmából a Starbucks. A kezdeményezés célja, hogy teret adjon a fiatal tehetségeknek és megmutassa, hogyan gondolkodnak a tudatosságról, a lehetőségekről és a mindennapokról. A pályázat március 21-én indul, a jelentkezők április 02-ig küldhetik be alkotásaikat. A három főből álló zsűri tagjai Pion István, slammer, újságíró, szerkesztő, Dombai Laura véleményvezér és Czifra András a Starbucks Magyarország képviseletében.

A beérkező művek közül a zsűri április 11-én a Starbucks Gozsdu kávézóban hirdeti ki az öt legjobb verset, és ad lehetőséget a szerzőknek, hogy személyesen is előadják alkotásaikat a helyszínen. A győztest, aki a szakmai elismerésen és az ismertségen túl értékes Starbucks ajándékcsomaggal is gazdagodik, a rendezvény végén hirdetik ki. 

Mellékelten küldjük a verspályázat felhívását, amennyiben úgy gondolják, hogy érdekes ez a lehetőség, úgy ennek segítségével hirdethetik a pályázatot. 

Beérkezés: 2019. április 02.
Beküldési cím: starbucks@flowpr.hu
Terjedelem: max 4000 karakter
https://www.facebook.com/StarbucksMagyarorszag/

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink