Van itthon tej

A Tej Terméktanács 2019-ben gyerekrajzpályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére, hogy – a Tejszív csapatát segítve – együtt alkossák meg az éves tejkampány kabalafiguráját. Te milyennek képzeled el azt a kabalafigurát, akinek mindene a tej, hősiesen küzd azért, hogy Magyarországon mindenki megszeresse a tejet és a tejtermékeket, közben védi a környezetet és egészségesen él? Segíts kitalálni nekünk, ragadj ceruzát és mutasd meg, hogy milyen kabala szerepeljen a hamarosan induló kampányunk reklámfilmjében vagy a plakátokon!

Nyeremény:
A zsűri által győztesnek ítélt kabalafigura megalkotója két napos kirándulást nyer az egész osztálynak. Hogy emlékezetes legyen a győzelem, a nyertes pályázó és minden osztálytársa egy-egy kabalafigurás bögrét kap ajándékba, ráadásul az osztály meghívást kap a Tej Világnapi fesztiválra is.

Hogyan lehet pályázni?
Papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, filctoll vagy ezek ötvözése).

Eredményhirdetés:
A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri fogja elbírálni, majd hirdeti ki a győztes alkotást. A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint a honlapon is bemutatásra kerül a győztes pályamunka. A nagyközönség 2019. június 6-án ismerheti meg a nyertes kabalafigurát, a Tej Világnapján tartandó rendezvényünkön.

Beküldési határidő: 2019. 05. 24.
Beküldés módja:
Digitálisan:
A rajzot beszkennelve vagy lefotózva várjuk a http://www.tejsziv.hu/rajzpalyazat oldalunkra feltöltve. Kérjük, a weboldalon kért információkat az alkotó elérhetőségeiről hiánytalanul kitölteni.
Postai úton:
A rajzod hátulján a következő adatok szerepeljenek olvashatóan: neved, osztályod, iskolád neve és pontos címe, illetve törvényes képviselőd neve, címe, e-mail-címe és telefonszáma. Törvényes képviselőd aláírással ellátva az alábbi mondatot is írja fel a papírra: “A Játékszabályzat valamennyi feltételét a Játékos nevében elfogadom.”

Rajzodat az adatokkal kitöltve küldd el postai úton a Tejszív Rajzpályázat 1372,
Budapest Postafiók 404/1. címre!
További részletek: tejsziv.hu/rajzpalyazat

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink