Videópályázat

Videómániások, most figyeljetek! A Pannon Filharmonikusok videópályázatot ír ki 14-18 évesek számára zene és tánc témában. Neked mit jelent a zene & a tánc? Mondd el képekben, készíts videót, küldd be és nyerj egy GoPro HERO 2018 akciókamerát, hogy tovább alkothass! Várjuk a kisfilmed, ha inkább videóban örökíted meg a történeteket a fotózás helyett (vagy mellett), elmúltál már 14, de nem vagy még 19,  érdekel a zene és a tánc, szívesen forgatnál a Kodály Központban a PFZ ingyenes #NoBabel programján.

A pályázatra olyan videóanyagokat várunk, melyek bemutatják, hogy a digitális korba született Z generáció számára mit jelent és hogyan köthető össze a zene és a tánc fogalma. *A beküldött filmeknek valamilyen formában kapcsolódnia kell a Pannon Filharmonikusok #NoBabel előadásaihoz, melyeken a 14-18 évesek számára ingyenes a részvétel. A zenekar a pályázati anyagot készítők számára engedélyezi a forgatást, videók készítését a #NoBabel koncerteket megelőző beavató előadásokon és a programok idején a Kodály Központban az alábbi dátumokon: 
2019. február 16. Nem baj, hogyha fáj? – A balett és az önkifejezés
2019. április 6. Kézcsók és bokavillanás – A régi táncok és az érintkezés
A jelentkezőknek díjmentes backstage bejáráson is részt vehetnek, így a Kodály Központ hátsó részében is forgathatnak.

Beküldési határidő: 2019. április 10.

A videókat maximum 60 mp-es terjedelemben, kizárólag fekvő arányú, minimum HD felbontású, mp4 formátumban a nobabel@pfz.hu címre várjuk.
A beküldött videókat 3 tagú zsűri bírálja el:
– Bősze Ádám, a #NoBabel programok házigazdája
– Morvay Ágnes, a PFZ hegedűművésze, egykori versenytáncos
– Fiszter Ferenc, a Light Film Stúdió rendezője

Minden beküldő nyer! Mi díjazzuk a kreativitásod: a határidőre beérkezett és a pályázat feltételeinek megfelelő videók alkotói egyedileg tervezett #NoBabel pólót nyernek. A zsűri a pályázat fődíját, a GoPro Hero 2018 (CHDHB-501) akciókamerát a legkreatívabb videó készítőjének ítéli oda. A második helyezett JBL fejhallgatót, míg a harmadik legjobb videó készítője két tiszteletjegyet kap a Pannon Filharmonikusok 2019/2020-as évadának filmzenei koncertjére.
Eredményhirdetés: 2019. április 30.
https://www.pfz.hu/hir/2019-01-09/1092/videomaniasok-most-figyeljetek

   
Összejönni - jó kezdés. Együtt maradni - haladás. Együtt is dolgozni - siker. Ford, Henry
   
Kiemelt partnerünk
Kiemelt partnerünk
Pályázat keresés
   
   
   
Partnereink